Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Ideetron BV, 86e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Lorank 8 belangrijke schakel in het Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) maakt het mogelijk dat niet alleen mensen, maar ook apparaten via internet kunnen communiceren. Daarmee kunnen deze bijvoorbeeld op afstand bediend en in de gaten gehouden worden. Hiervoor is wel verbindingsapparatuur nodig. De LoRank 8 van Ideetron kan hierbij een belangrijke schakel zijn.

Betaalbare Nederlandse LoRa gateway

LoRa staat voor Long Range en is een manier om over afstanden tot 25 kilometer (draadloos) wifi-verbindingen tot stand te brengen. De Lorank 8 is een zogenaamde gateway. Die verzamelt data van sensoren van een of meerdere apparaten in de buurt en stuurt deze vervolgens naar andere verbindingspunten, zoals bijvoorbeeld routers. De Lorank 8 is innovatief, omdat het de eerste in Nederland ontwikkelde en betaalbare LoRa Gateway is met professionele specificaties. De Lorank 8 is kleiner en goedkoper dan de buitenlandse alternatieven en heeft een superieure werking.

Meer innovatieve IOT toepassingen mogelijk

Het Internet of Things maakt vele nieuwe toepassingen en innovaties mogelijk. Daarvoor is het wel nodig dat apparaten op een makkelijke en goedkope manier verbonden kunnen worden. De Lorank 8 is een belangrijke product die het IOT eenvoudig voor nog meer toepassingen helpt te ontsluiten.

Ideetron BV

Logo Ideetron Doorn

Website

LoRank8

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact