Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Icologiq BV, 26e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

De eindgebruiker bouwt zijn eigen applicatie

Je herkent het vast wel. Elke organisatie heeft bepaalde werkstromen: inkoopprocedures, klachtenafhandeling, et cetera. Een workflow of werkstroom is de logische volgorde van activiteiten die moeten worden uitgevoerd om een van te voren gedefinieerde uitkomst te krijgen. Maar wat als deze workflow alleen in verschillende hoofden zit en het beter is deze vast te leggen. Dan ga je met papier, Word en Excel aan de slag. En als dat gereed is, dan komen IT-specialisten of consultants erbij. Om uiteindelijk een geautomatiseerde workflow te hebben. En als het niet geautomatiseerd wordt, dan staan die workflows dus in allerlei Word en Excel documenten. Dat kost tijd en geld. Terwijl u het liefst een digitale applicatie zou willen hebben.

No-Code platform

Met Universe kunnen eindgebruikers zélf aan de slag. Zélf Workflow Applications bouwen zónder dat daar kennis van coderen/programmeren voor nodig is. Programeer skills zijn niet nodig. Universe is één van de eerste zogeheten No-Code platforms.

Bovendien kunnen gebruikers de applicatie zelf eenvoudig aanpassen, gebaseerd op hoe ze het gebruiken en waar ze tegenaan lopen. Universe is beschikbaar in de cloud, je hoeft dus niets te installeren. En het werkt op alle devices, altijd en overal.

Democratisering van digitalisering

Universe stelt iedereen, jong, oud, arm, rijk, man, vrouw, technisch, atechnisch, in staat om zelf digitale workflow te bouwen om sneller en efficiënter samen te werken. De kracht is dat digitale oplossingen op een laagdrempelige manier kunnen worden gebouwd door ieder mens. Dat past in hun visie: software-creatie democratiseren door iedereen in staat te stellen de softwaretools te bouwen die aan hun behoeften voldoen. Iedereen kan met Universe aan de slag. Al snel heb je een werkende applicatie die je direct kan testen, valideren en delen en die je op ieder moment kan aanpassen aan nieuwe wensen.

Icologiq BV

Logo IcologiqEnschede

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Scherm van Icologiq Universe

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact