Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

IMS Integrated Mechanization Solutions,
44e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Assemblage in zeer schone omgeving

In de huidige markt ontstaat steeds meer behoefte aan productiesystemen die een hoge nauwkeurigheid in assemblageprocessen behalen en daarnaast een hoge kwaliteit garanderen. Handmatige productiemethodes kunnen de kwaliteitseisen en betrouwbaarheid niet meer garanderen. Dit is met name het geval in de mobiele telecommunicatie, optische, medische en solar industrieën. Producten in deze markten moeten in een zeer schone omgeving en in zeer hoge aantallen gemaakt worden. Om aan deze vraag te voldoen heeft IMS de ProMu ontwikkeld.

Nauwkeurig

De ProMu is een modulair platform voor zeer nauwkeurige, volautomatische assemblage van zeer kleine producten in een schone omgeving. Bestaande assemblagesystemen zijn vaak beperkt bruikbaar met betrekking tot de vereiste productgrootte. De ProMu is geschikt voor assemblage van bijna elke productgrootte. Door integratie van zowel standaard als speciaal ontwikkelde assemblageprocessen en modules kan de ProMu gemakkelijk aangepast worden aan de wensen van de klant.

Modulair en compact

De modulaire opbouw maakt het mogelijk om snel om te schakelen naar andere productvarianten of nieuwe producttypes. Daarnaast heeft het platform een relatief kleine omvang vergeleken met bestaande assemblage systemen, kostbare cleanroom ruimte wordt daardoor beperkt gebruikt.

IMS Integrated Mechanization Solutions

Almelo

Website

IMS: Assemblage in zeer schone omgeving

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact