Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Housing Anywhere, 4e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Online platform voor studentenwoning in het buitenland

Housing Anywhere is een online platform waar studenten makkelijk, snel & veilig een kamer kunnen vinden tijdens een semester of stage in het buitenland. Housing Anywhere is gebaseerd op de deeleconomie waar studenten hun kamer onderverhuren aan inkomende studenten welke vanuit het buitenland binnenkomen voor een semester. Het bedrijf is eerst ‘klein’ begonnen in Rotterdam, maar het aanbod is inmiddels overweldigend: ruim 90.000 woningen in 500 steden in 118 landen. Alle verhuurders op het platform zijn geverifieerd.

Internationale ervaring

Steeds meer Hogescholen en Universiteiten geven de mogelijkheid aan studenten om een deel van het curriculum in het buitenland te kunnen volgen. Het is voor studenten ook steeds belangrijker om een internationale ervaring op hun CV te hebben. Housing Anywhere maakt het niet alleen makkelijker maar stimuleert zo ook studenten om deze ervaring aan te gaan. Een kamer in het buitenland is een belangrijke basisbehoefte welke Housing Anywhere vervuld op een makkelijke en veilige manier. Zodat de student zonder problemen zijn/haar kamer kan betrekken bij aankomst.

Niet goed, geld terug

Housing Anywhere fungeert als een bemiddelaar om de veiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen en biedt daarbij een 'niet goed, geld terug' garantie. Als blijkt in 48 uur na intrek van de woning dat dit niet voldoet aan de geadverteerde woning kan de student het gehele betaalde bedrag terugvragen. Om zo eventuele oplichters geen kans van slagen te geven. Zodat de student bij aankomst meteen kan genieten van zijn/haar nieuwe ervaring.

Housing Anywhere

Logo Housing Anywhere Rotterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Weergave pagina van website met zoekoptie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact