Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Halter CNC Automation BV, 7e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Robottechnologie voor kleine series

De HALTER LoadAssistant is een robot beladingssysteem voor het automatisch beladen van een brede range aan werkstukken zonder dat hier een duur maatwerk ontwikkelingstraject voor de CNC eindgebruiker nodig is. De CNC robot is te koppelen aan elke nieuwe of bestaande CNC draaibank of CNC freesmachine en is te verplaatsen van de ene naar de andere machine. Het is een plug-and-play systeem, dat robot technologie bereikbaar maakt voor metaalbewerkingsbedrijven die relatief kleine series produceren en die geen kennis van robot technologie in huis hebben. De HALTER LoadAssistant is reeds in 100 fabrieken in 15 landen succesvol geïnstalleerd.

Eenvoudig te bedienen

Productie automatisering is hierdoor bereikbaar geworden voor MKB bedrijven die zich richten op de productie van kleine en middelgrote series. De CNC Robot is snel geïnstalleerd en eenvoudig te bedienen. Het roterende beladingssysteem is voorzien van vier standaard universele werkstukrasters. Omsteltijden zijn tot een minimum beperkt door een optimaal grijperssysteem dat grijpers aanpast aan een nieuwe serie. Je kunt een nieuwe serie klaar zetten terwijl de robot doorwerkt en blijft produceren.

Robotkennis niet vereist

Niet eerder is een fabrikant erin geslaagd om een volledig standaard systeem te ontwikkelen, welke voor elk merk CNC machine toepasbaar is en waar robotkennis volstrekt niet vereist is bij de machine operators. Hierdoor is het systeem laagdrempelig en kunnen relatief kleine metaalbewerkingsbedrijven internationaal concurrerend produceren.

Halter CNC Automation BV

Logo Halter CNC Automation BVAmersfoort

 Twitter LinkedIn

Website

HALTER LoadAssistant

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact