Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

HTC Parking & security, 66e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Slim beheer van Speedgates levert geld en tevreden klanten op

Xense verbindt toegangspoorten, zogenaamde Speedgates en voertuigentrees met het internet. Deze IOT applicatie is een slimme en veilige digitale verbinding waarmee beheerders en service partijen de status en performance van Speedgates real-time kunnen volgen en toegesneden advies krijgen in geval van calamiteit. Xense geeft een wereld aan mogelijkheden om bedrijfszekerheid en gebruiksgemak te verhogen en onderhouds- en beheerskosten te verlagen.

Diagnose op afstand

Veilig en comfortabel wonen en werken vraagt om een veilige en comfortabele toegang tot parkeerfaciliteiten. Een toegang die informeert, ontzorgt en kosten bespaart. En bovenal een toegang waar gebruikers op kunnen vertrouwen, die zonder inspanning open is voor bevoegden en gesloten voor onbevoegden. Het voorkomen van storing en/of het snel verhelpen van storing is voor gebruikers van veel waarde. Door predictive maintenance en diagnose op afstand draagt Xense hier aan bij. Daarnaast helpt het organisaties om het technisch beheer van parkeer faciliteiten geheel op afstand te kunnen voeren en de eigen service mensen effectiever te kunnen laten optreden.

Veiligheidscomponenten direct monitoren

HTC is de eerste partij die direct de eigenschappen van 150 parameters binnen de Speedgate, waaronder de kwetsbare veiligheidsmiddelen, monitort met een IOT applicatie die TÜV gecertificeerd is. Daarnaast is het ook een van de eerste die daadwerkelijk predictive maintenance op basis van veranderende eigenschappen van componenten realiseert en niet alleen op basis van gebruik. Dit voorkomt stilstand en bespaart veel kosten, door onderdelen die dreigen kapot te gaan voortijdig te vervangen tijdens een geplande preventieve servicebeurt.

HTC Parking & security

Logo HTC Parking & security Waddinxveen

Facebook  LinkedIn

Website

Weergave werking Xense

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact