Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

HTC Parking & security, 10e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Flexibel toegangsbeheer in extreme omstandigheden

HTC Parking & Security ontwikkelt, produceert, verkoopt en levert service aan systemen voor de toegangsbeveiliging van voertuigen tot gebieden en gebouwen. Xentry Checkpoint is een mobiel voertuigentree systeem dat flexibel en snel inzetbaar is. Met dit zogenaamde speedgate worden gebouwen en terreinen beschermd tegen inzicht, inbraak, vuur van klein kaliber vuurwapens en aanslagen met voertuigen. Desgewenst kan het systeem uitgebreid worden met technologie die ondersteunt bij de identificatie, verificatie en inspectie van voertuigen en personen in de voertuigen.

Flexibel inzetbaar

De Xentry Checkpoint is uitgevoerd als een standaard 20”container met daarin een Speedgate (met kogelwerende beplating) en een barrier (om aanstormende voertuigen te weren). Hij kan vervoerd worden per vrachtwagen, schip of onder een helikopter en dat maakt hem vrijwel overal en bijzonder snel inzetbaar. Ter plaatse worden de lange zijden van de container opengeklapt als op- en afrit. De korte zijden worden opengeklapt en verzwaard met ballast ter fundatie. Checkpoint verenigt alle fysieke en elektronische functies in EEN flexibel systeem.

Noodzakelijk en vernieuwend

Het idee voor de Xentry Checkpoint is ontstaan toen het Ministerie van Defensie het bedrijfsleven uitdaagde om nieuwe concepten te bedenken voor de beveiliging van de legerbasis van de toekomst. HTC Parking & Security heeft een systeem ontwikkeld dat enerzijds geautoriseerde voertuigen snel toegang verleent. Maar tegelijk vroegtijdig signaleert en krachtig reageert als er gevaar dreigt van een voertuig of haar bemanning. Het systeem is inmiddels gepatenteerdp. HTC Parking & Security werkt voor de door de klant gewenste elektronische toepassingen nauw samen met partners en voorziet daarmee in een maatwerksysteem.

HTC Parking & security

HTC Parking & security logo Waddinxveen

Facebook  LinkedIn

Website

Checkpoint demonstrator

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact