Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Grippy's/EF-FIS BV, 48e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Servet in piramide-vorm: geen vieze vingers meer!

Een Grippy is een vinding van Grippy’s/ EF-FIS b.v. en is het eerste servet in de vorm van een piramide. Het biedt veel gebruiksgemak, omdat je nu met één hand, met het vormgegeven servet een hapje kunt oppakken bijvoorbeeld tijdens een receptie. Door de vormgeving pakt men met drie vingers altijd één servet per keer. Het voordeel is dat men geen verbrande en/of vieze vingers krijgt bij een vastpakken en eten van allerlei soorten hapjes. Gebruikers vinden het handig en hygiënisch. Er is ook een tafeldispenser ontwikkeld. Grippy’s kunnen gepersonaliseerd worden qua opdruk en kleur.

Duurzame oplossing

Grippy’s zijn niet alleen handig en praktisch. Er zit ook een duurzame gedachte achter. Omdat grondstofbesparing een steeds belangrijker onderwerp wordt, zorgt de vormgeving van het servet voor een besparing van 75% papier bij de productie ten opzichte van het reguliere servet. Indien dit vormservet gaandeweg steeds meer gebruikt zal gaan worden, kan dit een flinke reductie van servetafval opleveren. Het servet wordt in Nederland geproduceerd in een MVO proces.

Verkrijgbaar via webshops en horecagroothandels

De originele vormgeving is modelrechtelijk beschermd in Europa en is inmiddels verkrijgbaar via diverse webshops en vele horecagroothandels.

Grippy's/EF-FIS BV

Logo Grippy'sDen Hout

Facebook Twitter YouTube

Website

Grippy's servet

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact