Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

GoalGorilla, 51e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Open source online community

Een online community kan voor een bedrijf of organisatie veel waarde toevoegen. Omdat het medewerkers, vrijwilligers, klanten of leden bij elkaar brengt. Zodat ze met elkaar communiceren, samenwerken, ideeën uitwisselen en kennisdelen. Maar de meeste online communities bestaan na een jaar niet meer. Dat komt bijvoorbeeld door lastig te gebruiken software, gebrek aan ondersteuning en lage betrokkenheid van de deelnemers. GoalGorilla uit Enschede heeft met Open Social een antwoord op deze uitdagingen.

Eigen community starten

De naam zegt het al. Open Social is open source. Het is gratis beschikbaar voor iedereen. Dat is vooral handig als je verstand hebt van software, communities en internet. De webprofessionals van GoalGorilla, 27 gorilla’s in kantoren te Enschede en Amsterdam, staan klaar voor betalende klanten die een eigen community willen starten. GoalGorilla biedt dan updates, support, hosting, maatwerk, design en hulp bij het levendig houden en laten groeien van je community. Inmiddels zijn er meer dan 1400 communities wereldwijd gelanceerd. Waaronder die van bekende organisaties als Greenpeace en Slachtofferhulp.

Snel een nieuwe community overal ter wereld

GoalGorilla kan met Open Social binnen enkele minuten een geheel nieuwe community lanceren in een private cloud overal ter wereld. De leden van deze community hebben een persoonlijk profiel en de mogelijkheid om elkaar privé berichten te sturen. Ook kunnen ze groepen en evenementen creëren waar andere leden aan deelnemen. Dit alles in een omgeving waar veiligheid en privacy hoog in het vaandel staat. En is er maatwerk nodig dan staat GoalGorilla voor je klaar. Alle reden dus om vandaag nog je eigen Open Social community te starten.

GoalGorilla

Logo GoalGorillaEnschede

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Diverse schermen met GoalGoralla toepassing in beeld

Teamfoto Goalgorilla

Team Goalgorilla

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact