Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Gemvision, 41e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Handsfree communiceren met innovatief communicatieplatform van Gemvision

Gemvision ontwikkelde de Augmented Workforce: een online communicatieplatform voor organisaties en teams waarbij gebruikers op verschillende locaties werken. Of het gaat om monteurs in de installatiebranche of specialisten in de zorg: kennisoverdracht gaat effectiever en overleg efficiënter. 

Smart glasses

Medewerkers ontvangen met de ‘smart glasses’ live instructies van collega’s in hun gezichtsveld. Zo houden ze hun handen vrij voor het uitvoeren van reparaties. Andere functies zijn: digitale workflows, gebruikersbeheer en groepsfuncties voor teams. De software is niet alleen gebruiksvriendelijk te installeren op smart glasses, maar ook op smartphones en desktop devices. Starten is kosteloos; je hebt geen sales- en integratie medewerker nodig.

Minder wachttijden, lagere werkdruk en kortere inwerktrajecten

Doordat nieuwe medewerkers zo eerder zelfstandig werken, halveert hun inwerktijd. Ook kan een specialist met bijvoorbeeld ‘Wondzorg 2.0’ op afstand zorg bieden bij de patiënt thuis. Het vergroot diens kwaliteit van leven en het vermindert de wachttijden. Het verlaagt de werkdruk van de specialist terwijl deze daarentegen driemaal zoveel meer consulten uit kan voeren dan voorheen. Ook ziet Gemvision het als een oplossing voor de krappe arbeidsmarkt: uitdagender banen en ervaren medewerkers langer inzetten voor het opleiden van nieuw personeel.

Pionier

Gemvision is pionier in de toegepaste Augmented Reality technologie en loopt vooruit met software ontwikkeling. Vanaf het moment van oprichting, in 2017, realiseren ze omzet.

Gemvision

Logo GemvisionRotterdam

Twitter LinkedIn

Website

Gemvision toepassing zichtbaar op verschillende devices plus rechts en links brillen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact