Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

GarDsign BV (Tekenjetuin.nl), 34e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Online tuinontwerpprogramma met gekoppelde productcatalogus

Tekenjetuin heeft een innovatief product voor tuinliefhebbers. Een handig online ontwerpprogramma waarmee de consument moeiteloos haar eigen professionele en complete tuinontwerp maakt. Een handleiding beschrijft kort de belangrijkste functies in het tekenprogramma, waarna je direct aan de slag kunt. Daarbij vind je een uitgebreid overzicht van beschikbare materialen, van bomen en beplanting tot gereedschap en bestrating. Uniek is de koppeling van de databases, waardoor de consument direct inzicht heeft in de beschikbare producten en deze aan haar boodschappenlijst kan toevoegen.

Productcatalogus en offertegenerator

Zoals bij keukens ook wordt gedaan tekent de consument met Tekenjetuin haar tuin op schaal en richt deze stapsgewijs in. Omdat de mogelijkheden van een tuin in vergelijking met een keuken veel uitgebreider zijn was een flinke dosis expertise nodig om het tekenen voor de consument eenvoudig te houden. Hoe neem je een leek bij de hand en laat je hem een goed, compleet ontwerp maken? Juist hierin onderscheidt Tekenjetuin zich: een gebruiksvriendelijke, interactieve tekentool met productcatalogus en offertegenerator.

Oplossingen voor wateroverlast

Bij Tekenjetuin staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo voorziet de tekentool op termijn bijvoorbeeld in het verbeteren van regenwaterafvoer. De slechte afvoer van regenwater is in steeds meer gemeenten een probleem. Dit komt onder andere door meer bebouwing en verharding, maar vaak ook door het ontbreken van kennis en inzicht in de mogelijkheden van regenwaterafvoer. De overheid weet zich geen raad hoe dit probleem op te lossen. Door de mogelijkheden al aan de voorkant van het tekenprogramma zichtbaar te maken, in de ontwerpfase dus, is er een enorme winst te behalen.

GarDsign BV (Tekenjetuin.nl)

Logo Teken je tuin Rhenen

Facebook Twitter

Website

Beeldscherm met weergave van programma

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact