Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

GROW Labs, 71e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Slimme schakel tussen startups en IT-professionals

Veel startups hebben behoefte aan ICT-ontwikkelaars om hun idee een boost te geven. Maar, waar zijn die knappe koppen te vinden? GROW Labs biedt de oplossing: het GROW Labs Platform. Het platform is een slimme matching-tool die startende en groeiende ondernemers met een technologiebehoefte koppelt aan software ontwikkelpartijen in de hele wereld. Met het platform is het outsourcen van ontwikkelwerk een veilig en betaalbaar alternatief.

Algoritme en kwaliteit

Hoe werkt het? Ondernemers melden op het platform aan welk vraagstuk zij werken en welke technologie zij nodig hebben om het vraagstuk op te lossen. Techneuten laten op het platform weten waar zij goed in zijn. Het slimme algoritme van het platform zoekt de juiste ontwikkelaars bij het vraagstuk. De vraagsteller kiest met welke partij hij echt in zee gaat. Daarna gaan zij samen in een beveiligde omgeving van het platform aan de slag met de ontwikkeling van de software.

Kwaliteit

GROW Labs hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Zij testen alle partners uitvoerig op inhoudelijke kennis, branchekennis, klantwaardering en bedrijfsvoering. Hiernaast is er een veilige escrow oplossing voor betalingen en wordt zelfs de code automatisch gecontroleerd op kwaliteit. Dit onderscheidt het platform van (de kleine hoeveelheid) andere bedrijven die een vergelijkbare dienst aanbieden. Als aanvulling op het online platform, organiseert GROW Lab maandelijks ronde tafelsessies voor startups. Deelnemers krijgen dan de kans om hun innovatieve tech-project te pitchen voor een team van experts.

GROW Labs

GROW labs logoAmstelveen

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Programmeertekst en raderen tegen blauwe achtergrond als weergave van een technologie concept

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact