Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV, 48e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Met minder chemische middelen een langere houdbaarheid

Kiemremmers zo fijn mogelijk vernevelen over de aardappel, dat is wat de Synofog doet. Om aardappels goed te kunnen bewaren, krijgen ze na de oogst een behandeling met een vloeistof (kiemremmers) om het kiemen van de aardappel te stoppen of af te remmen. De Synofog zorgt voor een zeer fijne verneveling van deze kiemremmers. Resultaat: een veilige toepassing die met minder chemiegebruik juist zorgt voor een langere houdbaarheid van de aardappel.

Veiligheid voorop

De Synofog is duurzaam en vernevelt de kiemremmers met druppels van gemiddeld 1,5 micron. Deze zeer fijne nevel zorgt voor een zeer dun laagje op de aardappels. Er is minder gebruik van chemie nodig om het kiemen van de aardappel tegen te gaan. Bovendien is de Synofog veilig in het gebruik. De nieuwste generatie kiemremmers zijn geconcentreerder en hebben een lager vlampunt. In tegenstelling tot traditionele thermische vernevelaars is de temperatuur van de Synofog volledig instelbaar en daardoor veilig te kiezen voor brandbare stoffen.

Optimale vloeistofafgifte voorkomt verspilling

De Synofog is een elektro thermische vernevelaar die te gebruiken is voor alle soorten kiemremmers. Het ontwerp zorgt voor een veilige toepassing die ontbranding niet mogelijk maakt. De Synofog is eenvoudig te bedienen, regelt zelf de optimale vloeistofafgifte om druppen te voorkomen, stopt automatisch en voorkomt verspilling. Bovendien zet de Synofog zijn gebruikte energie efficiënt om naar vernevelcapaciteit.

Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV

Logo Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV Nederweert

Website

Synofog

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact