Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Flow.ai runner-up MKB Innovatie Top 100

Intelligente bouwdoos uit Tilburg

Steeds meer bedrijven maken er gebruik van: geautomatiseerde klantenservice. Chatbots bedienen klanten op het tijdstip en kanaal dat de klant het beste uitkomt. Flow.ai levert het platform en de tools om bedrijven zelf slimme chatbots te laten bouwen. De hosting en kunstmatige intelligentie worden door Flow.ai verzorgd, zodat bedrijven zich kunnen focussen op het bouwen van slimme klantvriendelijke bots.

Platform

Flow.ai ontwikkelde het platform voor de creatieve industrie. Klanten kunnen dus grote design‐ of internetbureaus zijn, grote IT consultants maar ook kleine creatieve bureaus of hobbyisten. Vanuit de hele wereld zijn er al vooraanmeldingen van bedrijven die het platform willen gaan gebruiken. De verwachting is dat de chatbotmarkt zal groeien van 700 miljoen dollar in 2016 naar ruim 3 miljard in 2021.

Data science

Binnenkort is Flow.ai te vinden bij de Jheronimus Academy of Data Science in Den Bosch. Daar treffen zij andere start‐ups die zich ook bezighouden met kunstmatige intelligentie. Een ideale werklocatie om samenwerkingspartners te vinden en kennis uit te wisselen. Flow.ai werd onlangs in het in Silicon Valley gevestigde MarTech Advisor uitgeroepen tot 'best fit' chatbotplatform.

flow.ai

Logo Flow.aiChristiaan Eykmanlaan 5
5056 WK Berkel-Enschot
Telefoon: 06 575 89 707

Facebook  LinkedIn

Website

Screenshot dashboard flow.ai

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact