Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Flex-i-Trans BV, 47e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Veilig vervoer voor rolstoelgebruikers

Het FIT System Pro is een systeem in minibussen en gericht op het flexibel kunnen vervoeren van rolstoel- en niet-rolstoelgebruikers. Hierbij staat voornamelijk de veiligheid van de passagier centraal door elektronische bewaking. Ook is aandacht besteedt aan het verhogen van de gelijkwaardigheid tussen de rolstoelgebruiker en de overige passagiers.

Verlagen werkdruk chauffeur

Het systeem is ontworpen om de werkdruk op de chauffeur te verlichten zodat hij zijn aandacht helemaal kan richten op het welbevinden van zijn cliënten. Door een innovatief vastzetsysteem voor de rolstoelen hoeft de chauffeur minder te bukken en geen haken en gordels los te 'peuteren' uit de vloer.

Veiligheid elektronisch monitoren

De veiligheid van de rolstoelpassagier wordt elektronisch gemonitord. Onveilige situaties worden direct zichtbaar voor de chauffeur. Doordat de communicatie naar buiten ook is geïntegreerd, is het ook mogelijk deze onveilige situaties direct door te melden naar bijvoorbeeld een centralist. Dit heeft direct een positieve invloed op de actieve veiligheid voor de passagier, die zo ook zelf zijn veiligheid kan bewaken.

Flex-i-Trans BV

Velddriel

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Elektronische waarschuwing op dashbord bij FIT Systeem Pro

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact