Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

FAH Advies, 88e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

De WorkMeter: slimmer werken met een digitale coach

Het “nieuwe werken” is inmiddels opgevolgd door het “slimme werken”. Het is de bedoeling niet méér en harder, maar beter en slimmer te werken. Bijvoorbeeld door te focussen op activiteiten die het meeste opleveren, kun je in minder tijd meer resultaat behalen. Zonder dat het ten koste gaat van werkplezier of gezondheid. Met de WorkMeter introduceert Flex at Home een online dashboard en instrument dat daarbij helpt. Gebruikers kunnen ermee efficiënt hun tijd, taken en productiviteit beheren. Daarbij biedt het pakket inzicht in kwaliteiten en knelpunten en geeft het aan wanneer er ingegrepen moet worden.

Verbeterpunten

De WorkMeter ondersteunt de volgende elementen van ‘slim werken’: organiseren van werk, gezondheid, kennis en employability, arbeidsverhoudingen en participatie. Het pakket levert automatisch een overzicht van verbeterpunten. De software meet niet alleen het eindresultaat, maar ook hoe dat tot stand komt. Met als doel zowel slimmer als gezonder te werken.

Van tijdsmanagement naar productiviteitsmanagement

Flex at Home biedt organisaties ook een trainingsprogramma ‘Slim Werken’ om het pakket goed te implementeren, zodat er een omschakeling gemaakt kan worden van tijdsmanagement naar productiviteitsmanagement. Dat kan volgens het bedrijf een grotere teamspirit opleveren. Omdat afdelingsmedewerkers zelf hun meetbare doelen formuleren, willen ze die ook graag halen. Dat kan zorgen voor een positief competitiegevoel tussen afdelingen.

FAH Advies

Logo Flex at Home (FAH Advies) Rotterdam

 Twitter 

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact