Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

FacilityApps BV, 76e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

FacilityApps maakt het werken eenvoudig, snel en klantgericht

Mobility heeft een grote invloed op de wijze waarop mensen 'connected' zijn, functioneren en presteren. Kantoorloos werken en flexibilisering is dé trend. Kennis en informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn. Uit onderzoek onder topbedrijven in Nederland blijkt dat de vraag naar mobiele business apps in 2016 (in 2013 25%) tot 40% zal stijgen.

Bedrijfsprocessen simpel en snel organiseren

FacilityApps.com lanceerde eind 2012 het Business Process App-platform 'FacilityApps'. Speciaal  ontwikkeld vanuit de wensen van de werkvloer om bedrijfsprocessen simpel en snel te organiseren en te beheren. Het multifunctionele, dubbel beveiligde native App-platform zorgt ervoor dat de juiste informatie altijd voorhanden is, real-time én offline. Weg papierwinkel, minder fouten en up-to-date kwaliteitscontrole. Het platform bevat veel business App-modules, waaruit gekozen kan worden. Er zijn meer dan 40 integrale functionaliteiten, zoals een flexibele checklist, e-ticket en logboek.

Facilitaire organisaties

FacilityApps.com richt zich met name op facilitaire organisaties, waarbij mobiele procesautomatisering leidt tot o.a. kostenbesparing en meer tijd voor de klant. Inmiddels zijn er tientallen schoonmaak- bedrijven klant en volgen de eerste bedrijven uit andere branches, zoals bijvoorbeeld bouwbedrijven, zorg, recycling en installatie. FacilityApps.com heeft klanten in Nederland en in België, maar wil ook in andere Europese landen gaan opereren.

FacilityApps BV

Purmerend

 Twitter LinkedIn

Website

Via mobiele apparaten bedrijfprocessen analyseren

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact