Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

FITV Concepts, 71e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Wordt You-Stand dé nieuwe standaard voor Staand Werken?

Vele uren achter elkaar zittend werk doen, is slecht voor de gezondheid. Een oplossing is door afwisselend of zelfs continue staand te werken. Dit vraagt vaak om een flinke investering in materiaal en ruimte, en dat kan een drempel zijn om er wat aan te doen. De creatieve ondernemer Frank in ’t Veld (“FITV”)zocht voor zijn vrouw een praktische, goedkope oplossing om staand te kunnen werken vanwege een nek-hernia. Samen met een meubelontwerper is de You-Stand geboren als goedkope, ruimtebesparende, flexibele oplossing.

Lichaamshouding

“Zitten is het nieuwe roken”, veel mensen leven ongezond door langdurig achter een bureau te zitten werken. Tussen de middag een wandeling en regelmatig van het bureau weg lopen om iets te bespreken met een collega of om koffie te halen, zijn al belangrijke goede gewoonten. Echter met het reizen in de auto of trein en het thuis zitten wordt vaak het merendeel van de dag zittend doorgebracht. Uit onderzoek is gebleken dat dit erg ongezond is voor het lichaam. Staand werken levert grote voordelen op voor de vetverbranding, het gebruik van spieren en de lichaamshouding.

Simpel en Flexibel

You-Stand is nu een klein jaar actief en heeft al zo’n 750 klanten bij zorginstellingen, scholen, kantoren en particulieren. De kracht van het product zit hem in het simpele gebruik. Geen ingewikkelde bouwtekeningen, iedereen zet z'n sta-bureau zelf snel in elkaar, bovendien is de bureau-variant gemakkelijk in een tas mee te nemen. Het merk en model zijn inmiddels al Europees vastgelegd en beschermd.

FITV Concepts

Logo You-Stand Amsterdam

Facebook  

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact