Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Eternal Sun BV, 22e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Met zonnesimulatoren blijft de zon dag en nacht schijnen

Voor niets gaat de zon op! Met de zonnesimulatoren van Eternal Sun blijft de zon dag en nacht schijnen. Dat maakt ze uitermate geschikt om zonnepanelen te testen. Niet voor niets maken onderzoeksinstellingen, certificeringsinstituten en zonnepaneelfabrikanten over de hele wereld veelvuldig gebruik van de zonnesimulatoren. Het zijn technologisch hoogstaande machines die zonlicht nabootsen. Met het continue zonlicht is het mogelijk om de prestatie, het rendement en de kwaliteit van zonnepanelen te testen. De simulator is er in verschillende varianten, is betrouwbaar en praktisch in het gebruik.

Continu

De simulatietechnologie van Eternal Sun is de eerste wereld die in staat is om continu zonlicht te genereren dat internationaal aan de hoogste norm voldoet. Met dat zonlicht kunnen alle soorten zonnepaneeltechnologie gecontroleerd en getest worden aan verschillende klimaatomstandigheden. Tegelijk is het mogelijk om het effect van het klimaat en zonlicht op de zonnepanelen te monitoren.

Betrouwbaar

De simulator is er in drie varianten. Ten eerste de Large Area Solar Simulator. Ten tweede de Climate Chamber Solar Simulator, bedoeld voor het testen van de prestatie en degradatie van zonnepanelen en ook industriële producten. Ten derde de In Line Solar Simulator. Een compact en geavanceerd testsysteem voor productielijnen van zonnepanelen. Met de simulatoren van Eternal Sun krijgen onderzoekers en fabrikanten inzicht in de kwaliteit en betrouwbaarheid van nieuwe zonnepanelen waardoor Eternal Sun bijdraagt aan de verbetering en innovatie in alle takken van de zonne-energietechnologie.

Eternal Sun BV

Logo Eternal Sun Den Haag

 Twitter LinkedIn

Website

Zonnesimulator

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact