Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Effectus-HR, 72e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Neuropsychologie en data samen voor de perfecte kandidaat

Data en neuropsychologie zijn niet nieuw. Maar Effectus-HR weet met de combinatie van deze twee vernieuwing te brengen in de recruitment sector. Het bedrijf helpt met datadriven technieken en neuromarketing andere bedrijven aan medewerkers voor met name moeilijk invulbare vacatures.

Bereik vergroten

Ze gebruiken moderne meettechnieken en zetten online marketing in met aantrekkelijke teksten om het bereik van de vacature onder de juiste kandidaten te vergroten. Hun website werkt eigenlijk net als een webshop. Als iemand een vacature bekijkt, komt deze weer terug bij andere websites. Zo volgt de vacature de potentiele kandidaat.

Meer sollicitaties

Ook overgekomen uit de online marketing is het gebruik van data. De data helpen om precies te weten welke manier van schrijven van een tekst meer sollicitaties oplevert per branche, regio, geslacht en leeftijdscategorie. En zodra de vacature online staat, gaat het analyseren verder. Hoeveel mensen kijken er, wie reageert en welk platform werkt het beste? Dat geeft zicht op welke potentiële kandidaten een verhoogde interesse in de functie hebben. Volgende stap is om de wervingsactiviteiten op deze doelgroep te focussen. Van elke actie meten zij het effect.

Impact uitoefenen

De data helpen om op het juiste moment van de kandidatenreis impact uit te oefenen. Dit scheelt uiteindelijk tijd, geld en levert betere kandidaten op. En natuurlijk zorgen de data ervoor dat Effectus-HR zelf de eigen processen en werkwijzen steeds verder verbetert en optimaliseert. Daarmee hebben ze binnen vier jaar in Noord Nederland een groot marktaandeel weten te veroveren.

Effectus-HR

Logo Effectus-HRLeeuwarden

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Man achter laptop met mobiel in handen over foto heen worden grafieken getoond

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact