Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Eerstestap.nl BV, 79e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Optimaal online klantproces

De Customer Flow Manager (CFM) zorgt er voor dat de consument zelf een online klantproces doorloopt. Het is een  compleet en veilig platform, dat tegen veel lagere kosten en sneller is dan zelfbouw of het laten maken van dure maatwerkoplossingen. Bijkomend voordeel: CFM werkt naast en samen met het huidige IT landschap. De oplossing is zowel ‘high tech’ als ‘high touch’, warm digitaal. Het biedt klantorganisaties de mogelijkheid om digitale (koude) processen dichtbij de consument te brengen. Zij ervaren het proces daardoor als warm, vriendelijk en plezierig.

Profiel van de klant

Bij het onboarden van een consument (klant) zijn er veel persoonlijke gegevens nodig. De klant vult deze zelf in, of stelt deze beschikbaar via bronnen. De CFM zorgt ervoor dat de relevante data eenvoudig en veilig worden toegevoegd aan het profiel van de klant. Door de modulaire opzet van het platform kunnen snel nieuwe oplossingen voor opdrachtgevers worden gerealiseerd in dagen dan wel weken.

Hogere klanttevredenheid

Het high tech platform slaat een brug naar de consument. Deze ervaart het proces als warm, vriendelijk en plezierig. Klanten zijn prima in staat zelf een (groot) deel van hun eigen proces online uit te voeren. De Customer Flow Manager maakt dit mogelijk. Geef de consument regie over het proces. Stel deze in staat zelf bewuste keuzes te maken en eenvoudig kosten te besparen. Hierdoor gaat de klanttevredenheid omhoog. Goed geïnformeerde en actieve klanten zijn beter in staat te beslissen of aanvullende dienstverlening nodig is. Daarnaast zijn zij eerder bereid om zaken te doen. Dit leidt tot verbeterde conversie en meer cross- en upsell.

Eerstestap.nl BV

Logo Eerstestap.nl Houten

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Schematische weergave van de werking van CFM

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact