Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

ENJOJ, 39e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Regel het met één app

Op de hoogte blijven van lokaal nieuws, evenementen of nieuws van plaatselijke bedrijven, verenigingen en gemeenten? Sparen of online aankopen doen bij je favoriete winkel in jouw buurt? Online eten bestellen? Een afspraak maken met de hovenier? Je regelt het allemaal via één app ENJOJ: de totale app met hart voor de lokale economie.

Onze telefoon staat vol losse apps. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. ENJOJ is een app die de apps van andere organisaties samenvoegt. Zo vind je de meest uiteenlopende nuttige informatie en kan je alles in je gemeente regelen binnen één app.

Steeds completer

Van ziekenhuis tot multinational en van MKB tot gemeente, als organisatie wil je een digitale verbinding met je doelgroep. ENJOJ heeft de visie dat organisaties elkaar kunnen helpen deze verbinding te realiseren door allemaal vanuit één en hetzelfde platform te opereren. In die visie staan ze zeker niet alleen. Binnen een jaar tijd heeft ENJOJ 12.000 organisaties waaronder ziekenhuizen, gemeentes, ProRail en meer dan 1000 mkb`ers aan zich weten te binden. En dat aantal groeit nog iedere dag. Daarmee wordt de app steeds completer.

Ontstaan

Tijdens zijn verblijf in het revalidatiecentrum ervoer de bedenker van ENJOJ een gebrek aan informatie en afleiding. Zo ontstond de ambitie om mensen beter te informeren, beter met hen te communiceren en afleiding te bieden. Omdat haast niemand een zorg app downloadt, maakte hij één app waarbinnen iedereen zijn eigen app krijgt. Het succes was geboren en dagelijks maken meer dan tienduizenden mensen gebruik van ENJOJ.

ENJOJ

Logo ENJOJGilze

Facebook

Website

Beelscherm app met kaart van Nederland met pins

Rick en Rox van Enjij houden een tablet vast

Rick en Rox

Thijs van ENJOJ

Thijs

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact