Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

EMF Finance BV, 92e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Snel extra geld

Ondernemers hebben soms snel extra geld nodig. Voor het uitbreiden van de voorraad of een onverwachte factuur. Pin Voorschot kan dan uitkomst bieden. Aanvragen is simpel en binnen 2 dagen na goedkeuring beschikt de ondernemer over het geld. Ook de aflossing gaat geruisloos. Dagelijks gaat geheel automatisch via het pinapparaat een klein deel van de pinomzet als aflossing terug totdat de financiering is afgelost.

Aflossing via pinapparaat

Op een dag met meer omzet betaalt de ondernemer meer terug en op een dag met weinig of geen omzet minder of niks. Zodra de financiering is afgelost, gaat de volledige pinomzet weer naar de ondernemer. Financiering van bedrijven op de wijze van PIN Voorschot, is nieuw voor Nederland en dat geldt met name de geautomatiseerde aflossing via het pinapparaat.

Kansen voor kleine ondernemers

EMF wil het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun bedrijf. De innovatie geeft kleine ondernemers zoals winkeliers en horeca ondernemers weer toegang tot geld. Zij kunnen weer kansen benutten en doen waar ze goed in zijn, ondernemen en daarmee groei realiseren. Daardoor zullen bijvoorbeeld binnensteden en winkelstraten veel levendiger blijven. Inmiddels heeft EMF al 2000 keer een ondernemer geholpen met een financiering.

EMF Finance BV

EMF Finance logo Naarden

Twitter LinkedIn

Website

Poster met ondernemers

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact