Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Dockbite BV, 75e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

3D-configurator voor recyclebare product displays

Dockbite bouwt slimme toepassingen voor bedrijven. Digitaal en online. Voor hun klant Smurfit Kappa bouwden ze een online platform dat hen in staat stelt hun recyclebare product displays veel slimmer en efficiënter vorm te geven. Hiermee is weer gelukt wat Dockbite altijd nastreeft: slimme toepassingen bouwen die hun klanten een voorsprong geven op de markt.

Digitaal ontwerpproces

Smurfit Kappa is wereldspeler in recyclebare verpakkingen. Ze leveren onder andere kartonnen productpresentatieboxen (displays) in 35 landen. Dockbite hielp hen het ontwerp, de vormgeving en configuratie van deze displays veel efficiënter aan te pakken. Het resultaat is een 3d-displayconfigurator die het hele ontwerpproces digitaliseert. Zo krijg je bovendien een veel betere afstemming en communicatie tussen de betrokken partijen, zoals de ontwerper en de brandmanager.

Levensecht 3d-model

De configurator werkt in de cloud en alle betrokkenen kunnen zo vanaf diverse locaties aan dezelfde display werken. In de 3d-displayconfigurator van Dockbite ontwerp je heel intuïtief een maatwerk productpresentatiebox. Je kiest eenvoudig een model, producttype en vormgeving. Dit wordt realtime als levensecht 3d-model op je scherm getoond. Ook aan het vervolgtraject is gedacht. Er kan direct een handleiding worden bekeken voor de bouwers van de display en voor de verpakkers van de producten. Uiteindelijk levert dit een grote tijdwinst op voor de ontwerper en voor de klant.

Dockbite BV

Logo DockbiteRotterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Laptop met op scherm de 3D-displayconfigurator voor het ontwerpproces van displays

Nieuwsgierig

"We hebben er zeker baat bij gehad in de zin van het wekken van nieuwsgierigheid bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Ook zijn we dit jaar met een erg mooi project bezig, waarvan ik denk dat deze goed past binnen komende nominaties."

Jasper Weeteling, Dockbite

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact