Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

De Vegetarische Slager, 95e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Revolutie in de voedingsmiddelenindustrie

Vervangers van vlees zoals tofu, groenteburgers en kaasschnitzels bestonden al jaren, maar het is voor het eerst dat wordt gesproken van een Vegetarische Slager die vegetarisch vlees verkoopt dat gelijkwaardig is aan echt vlees in termen van smaak, structuur, bite, beleving en voedingswaarde. Op deze wijze wil de Vegetarische Slager consumenten o op een andere manier laten kijken naar ons dagelijkse voedingspatroon.

De smaak van vlees te pakken

Het vegetarische vlees van de Vegetarische slager is gelijkwaardig aan echt vlees in termen van smaak, structuur, bite, beleving en voedingswaarde. De kwaliteit is zo goed dat verschillende slagers, chef-koks en culinaire experts geen onderscheid proeven met echt vlees. Bij de Vegetarische Slager hebben ze de smaak van vlees te pakken, maar kunnen dieren ongemoeid gelaten worden. Daarmee komt het einde van de plofkip, de megastal, de varkensflat en tal van andere vormen van dierenleed dichterbij.

Trend

De Vegetarische Slager zorgt voor een revolutie in de voedingsmiddelenindustrie. De internationale marketingtrendspotters van JWT-intelligence voorspellen in het trendrapport "100 Things to Watch in 2013" dat vegetarisch vlees de nieuwe trend wordt in 2013.

De Smaak van NL

De vegetarische palingsalade van de Vegetarische Slager won in 2012 De Smaak van NL.

De Vegetarische Slager

Utrecht

Facebook Twitter 

Website

Producten van de Vegetarische Slager

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact