Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

De Röntgendokters, 99e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Snelle eerstelijns diagnostiek

Directe toegankelijkheid, directe uitslag, contact met medisch specialisten, minder belasting van het eigen risico en als belangrijkste: geen onnodige zorgen over gezondheid. De röntgendokters zijn er klaar voor en willen Nederland gaan veroveren. De eerste zes vestigingen moeten uiterlijk in 2020 gerealiseerd zijn, strategisch verspreid door Nederland.

Binnen 2 uur de uitslag

De Röntgendokters leveren snelle eerstelijns diagnostiek voor onderzoeken als röntgenfoto’s, echo’s, DEXA’s (botdichtheidsmetingen), ECG’s en laboratoriumtesten. Er is nauwe samenwerking met de huisarts of medisch specialist.  Door te kiezen voor locaties in winkelgebieden en ruime openingstijden te hanteren zijn ze direct toegankelijk. Er zijn geen wachtlijsten en binnen 2 uur is de uitslag beschikbaar. Bovendien heeft de zorgconsument de mogelijkheid om zijn/haar uitslagen en medische beelden te ontvangen op smartphone, tablet of computer, uiteraard middels een veilige verbinding.

Tijdsefficiëntie en kostenbesparing

Jaarlijks wordt er in de overheidsbegroting met veel aandacht gekeken naar de immer stijgende -en reeds te hoge- zorgkosten. Om de zorg in Nederland houdbaar te laten blijven, ligt een collectieve taak van overheid en (ondernemers in) de zorgmarkt. De belangrijkste impact die De Röntgendokters gaan hebben, is die van tijdsefficiëntie en kostenbesparing.

De Röntgendokters

De Rontgendokters logo Breda

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Dokter houdt een rontgenfoto vast

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact