Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

De Buurtboer, 33e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Dagelijks echt lekker lunchen op de zaak

Lekker, gezond en bewust eten op kantoor, dat is wat de Buurtboer biedt. De Buurtboer is een lunchservice die per dag of week een verse en gezonde lunch verzorgt voor bedrijven zonder catering met 5 tot 100 medewerkers. Gingen de medewerkers voorheen voor hun lunch langs de supermarkt op de hoek, of liep de office manager dagelijks langs bakker, slager en groenteboer voor de gezamenlijke lunch? Met het concept van de Buurtboer is dat verleden tijd. De lokale en /of biologische etenswaren worden door de Buurtboer op kantoor afgeleverd. Van dagvers brood, huisgemaakte salades, ambachtelijk scharrelvleeswaren, biologische zuivelproducten tot vers geplukt Beemsterfruit om gezamenlijk verantwoord en gezond mee te lunchen.

Duurzaam

Duurzaamheid staat bij de Buurtboer voorop. De meeste producten komen uit de streek en de Buurtboer rijdt 50% elektrisch. Bovendien kan de inkoop precies op de vraag worden afgesteld. Hierdoor heeft de Buurtboer 0% derving, tegenover 30% bij supermarkten.

Persoonlijk

De kratjes met producten worden naar persoonlijke wens samengesteld en wekelijks of dagelijks op kantoor afgeleverd. Op de Buurtboer neem je als bedrijf een abonnement dat wekelijks opzegbaar is.

De Buurtboer

Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Krat met producten van De Buurtboer

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact