Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Data Fanatics, 74e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Hulpmiddel bij leadgeneratie

De bedrijfsnaam zegt het al: bij Data Fanatics zijn ze gek op data. Het Eindhovense bedrijf beheert eigen branchespecifieke websites in meer dan 20 verschillende branches. Van schoonmaakbedrijven tot incassobureaus. Het zoekgedrag van bezoekers op deze websites levert veel data op. Door analyse van deze en andere data weet Data Fanatics zo hoogwaardige warme leads te realiseren voor hun klanten. Ze speuren continu naar potentiële opdrachtgevers voor hun klanten en helpen deze converteren naar offerteaanvragen. Inmiddels genereren zij 1200 leads per maand.

Continu verbeteren

Deze manier van leadgeneratie heeft een groot voordeel. De klant hoeft niet steeds hun eigen website aan te passen. De leads komen namelijk via de websites van Data Fanatics zelf. En die websites worden beheerd en continu verbeterd door het bedrijf. Zo blijft de kwaliteit van de leads en de conversiegraad hoog en heeft hun klant er geen omkijken naar.

Leadportal

Het geheim van de smid zit aan de achterkant van deze websites: het leadportal. Dit systeem neemt het team van Data Fanatics veel werk uit handen. Het controleert en valideert bijvoorbeeld automatisch de potentiële leads. Goedgekeurde leads gaan automatisch door naar de klant. Die klant bepaalt zelf wanneer een lead wordt doorgestuurd en aan wie. De klant beoordeelt ook de aangeleverde leads. Met deze feedback gaan de campagnespecialisten van Data Fanatics direct aan de slag. De klant zit zo zelf aan het stuur voor kwalitatief hoogwaardige leads. En het team van Data Fanatics kan zich 100% richten op hun specialisme: kwalitatieve leads realiseren.

Data Fanatics

Logo Data FanaticsEindhoven

Facebook LinkedIn

Website

Met kleur en verkeer wordt snelheid uitgebeeld

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact