Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

DataCenter Infra Solutions BV,
92e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Goed gekoelde data

DataCenterKoeling™ koelt datacenters en computerruimtes. De opgestelde bedrijfskritische ICT- apparatuur wordt aantoonbaar duurzaam én goed geconditioneerd. Hierbij wordt het stroomverbruik voor het koelen met ruim 85% verminderd en de CO2-uitstoot met ruim 25%.

Volledig conditioneren van datacenters

Er wordt gesproken over "koelen" maar het betreft het klimatiseren ofwel het volledig conditioneren van datacenters. De in die datacenters opgestelde bedrijfskritische ICT apparatuur wordt aantoonbaar duurzaam én goed geconditioneerd, ruim binnen de apparatuur garantie eisen. Hierbij wordt het stroomverbruik voor het koelen met ruim 85% verminderd.

Voldoen aan de 2020 eisen

Eigenaars en beheerders van bestaande en nieuwbouw datacenters kunnen gebruik maken van dit koelconcept en daardoor hun CO2 uitstoot voor met ruim 25% verminderen en direct voldoen aan de 2020 eisen. Een kwalitatieve oplossing, geheel duurzaam én goed, zonder chemische koudemiddelen, een extreem laag stroomverbruik en bijna geen onderhoudskosten.

ROI binnen 1 jaar

Door besparingen op de stroom,- en noodstroom installatie en geen noodzakelijke verhoogde vloer is het investeringsplaatje ongeveer gelijk aan de conventionele installatiekosten waardoor de ROI zeker minder dan 1 jaar zal zijn.

DataCenter Infra Solutions BV

Biest-Houtakker gem. Hilvarenbeek

  LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact