Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

DMS Holland BV, 44e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

AntiRoll: innovatieve motion control bespaart brandstof

DMS Holland is dé internationale specialist op gebied van ‘motion control’ aan boord van jachten. Voor jachten groter dan 30 meter heeft DMS Holland een unieke en baanbrekende roldempingsysteem ontwikkeld, de AntiRoll.

Dubbelassige vinnen

Dankzij de unieke dubbelassige vinnen die roteren tijdens het varen en een klappende beweging maken als het jacht stilligt, stabiliseert AntiRoll zowel onderweg als wanneer het jacht ten anker ligt. En zonder concessie te doen aan de prestatie in één van beide omstandigheden. De AntiRoll verhoogt de veiligheid aan boord en bespaart brandstof door vermindering van de weerstand ten opzichte van de traditionele vinstabilisatiesystemen. Huidige marktleiders op stabilisatiegebied zijn Amerikaanse bedrijven. Met AntiRoll wil DMS Holland deze leidende positie naar Nederland halen.

Motion control

Aan het roer van het innovatieve DMS Holland staan Arnold van Aken en Patrick Noor. Zij zijn expert op het gebied van ‘motion control’ aan  boord van jachten. Beide heren hebben een gedegen loopbaan in de maritieme industrie achter zich liggen. Het  innovatieve AntiRoll  systeem is gepatenteerd en in samenwerking met gerenommeerde partijen als MARIN, TNO en TU Delft ontwikkeld.

Innovatief en origineel

AntiRoll is in hoge mate innovatief en origineel. Er is geen vergelijkbaar product op de markt. Het winnen van de de Maritime Innovation Award en een Special Mention bij de DAME Award bevestigen de hoge mate van innovatie van AntiRoll. 

DMS Holland BV

Logo DMS Holding Den Bosch

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact