Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Dutch Microwave Absorber Solutions,
16e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Duurzame Microwave absorbers op basis van polystyreen

DMAS heeft een microwave absorber ontwikkeld op basis van polystyreen. In tegenstelling tot de industriestandaard voor microwave absorbers (op basis van polyurethaan) maakt DMAS geen gebruik van zware chemicaliën ten behoeve van brandvertraging specificaties. Het product is licht van gewicht. DMAS heeft een uniek productontwerp doorgevoerd dat verbeterde performance oplevert en besparing levert op transportvolume en installatietijd.

Elektronica testen op elektromagnetische compatibiliteit

Wanneer je elektronica wilt testen op elektromagnetische compatibiliteit (EMC) heb je een anechoic chamber nodig. Een anechoic chamber is een elektro magnetisch afgeschermde ruimte (kooi van Faraday) die aan de binnenzijde is afgewerkt met microwave absorbers. Deze microwave absorbers absorberen de elektromagnetische straling die binnen in de kamer wordt opgewerkt tijdens de EMC testen.

Kleinere anechoic chambers

Door gebruik te maken van een duurzaam en milieuvriendelijk product kan DMAS kleinere anechoic chambers maken met een verbeterde performance. De verwachte levensduur van DMAS microwave absorbers is langer dan 40 jaar. Dat is 10 tot 15 jaar langer dan de polyurethaan uitvoering. De producten van DMAS zijn compliant met REACH en RoHS. De doelgroep is EMC test engineers die behoefte hebben aan een hightech, duurzaam en milieuvriendelijke anechoic chamber. Deze testengineers zijn werkzaam in R&D centra, test labs, universiteiten, bij defensie en overheid, aerospace en in de elektrotechnische industrie.

Dutch Microwave Absorber Solutions

Zoeterwoude

  LinkedIn

Website

Microwave absorber van DMAS

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact