Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Cybersprint, 43e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Onzichtbare digitale kwetsbaarheden zichtbaar maken

Bedrijven beschermen tegen cyberrisico's als datalekken, misbruik van de merknaam en reputatieschade. En ook voorkomen dat cybercriminaliteit als Phishing, CEO fraude en malware slachtoffers maken onder klanten en medewerkers. Dat is wat Cybersprint’s Digital Risk Monitoring platform doet. Simpelweg de merknaam is voldoende om inzicht te krijgen in de volledige digitale 'footprint'.

Net zoals een hacker

Het platform inventariseert de kwetsbaarheden van organisaties, eigenlijk net zoals een hacker. Het bekijkt alle kanalen: het Web, Social Media, Mobile Apps, Network, IoT devices en zelfs het Dark- en Deepweb (ondergrondse marktplaatsen van cybercriminelen). Een specifieke techniek doorzoekt op ieder kanaal grote hoeveelheden data om de organisatie- of merknaam op te sporen.  Zo ontdekken bedrijven vergeten websites, maar ook risico’s in bekende, verborgen en nep online toegangspunten zoals onbekende websites, phishing sites, rogue apps en fake social media accounts.

Real time inzicht

Bovendien combineert en integreert het platform veel verschillende databronnen en gebruikt het slimme technieken om snel te kunnen inspringen op nieuwe security ontwikkelingen als het ontstaan van nieuwe malware. Hiermee ontstaat real-time inzicht in de online toegangspunten, maar ook in de digitale kwetsbaarheden en cyberrisico’s waar cybercriminelen gebruik van zouden kunnen maken. En door de presentatie van de uitkomsten in een overzichtelijk scherm is er snel inzicht. Dat zorgt dat bedrijven snel kunnen inspringen op nieuwe kwetsbaarheden en daarmee hun organisatie, reputatie en personeel kunnen beschermen tegen nieuwe cyberdreigingen.

Cybersprint

Cybersprint logo 's-Gravenhage

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Schematische weergave van de werking van het monitoring platform van Cybersprint

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact