Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Coxx Mobile Systems, 64e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Slim chassis voor kleinere bedrijfswagens

Verstedelijking en e-commerce verschuiven de vraag naar transport in groeiende, stedelijke gebieden, waar steeds minder ruimte is voor (grote) vervuilende vrachtwagens. Lichtere en lagere voertuigen, te besturen met rijbewijs B en C1, hebben de toekomst en bieden brandstofbesparing en lagere CO2-uitstoot. Op CNG of elektrisch kan er zelfs CO2-neutraal vervoerd worden.

Lichtgewicht

Het X-Low chassis is een lichtgewicht verlaagd chassis, modulair opgebouwd uit verzinkte onderdelen van hoogwaardig Domex 700 staal. Dat levert honderden kilo's extra draagvermogen op, zonder sterkte te verliezen. De lage instap en laadvloer zorgen voor verhoogde ergonomie bij in- en uitstappen en bij laden en lossen. De laadlift is vanaf nu overbodig. Het chassis past op diverse voorwiel aangedreven cabines en kan hergebruikt worden wanneer een cabine het eind van haar levensduur heeft bereikt. De chassis zijn beschikbaar voor het rijbewijs B en C1.

Modulair maakt schaalbaar

De modulaire opbouw maakt maatwerk voor diverse doelgroepen mogelijk, binnen de serieproductie van de componenten. Doordat de onderdelen op voorraad geproduceerd worden, zijn korte levertijden haalbaar. De chassis zijn tevens als bouwpakket te verschepen, om door derden geassembleerd te worden. Dit maakt het product schaalbaar op mondiaal niveau.

Specialisme

Coxx Mobile Systems is gespecialiseerd in slimme distributieoplossingen in en om stedelijke gebieden, hoofdzakelijk met haar chassis voor bedrijfswagens tot 7.500 kg. Coxx lagevloer chassis en mobiliteitsoplossingen zijn al 22 jaar een begrip in de markt vanwege de hoge kwaliteit, hoog laadvermogen, lage instap en innovatieve eigenschappen.

Coxx Mobile Systems

Logo Coxx Mobile Systems Rijen

Facebook LinkedIn

Website

X-Low XLM Low Floor Chassis

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact