Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

CovidAlarm

Veilig werken op anderhalve meter afstand

Vanwege de coronaepidemie moeten we anderhalve meter afstand van anderen houden. De overheid verlangt ook van werkgevers en organisaties hierover na te denken. CovidAlarm maakt het gemakkelijker anderhalve meter afstand te bewaren. Met dit alarm kunnen mensen veilig aan het werk tijdens de epidemie, in overeenstemming met de wettelijke normen.

CovidAlarm is een unieke afstandsmeter. Met geluid- en lichtsignalen waarschuwt hij de gebruiker om op veilige afstand van anderen te blijven. Het monitort continu 360 graden rond de persoon dat het CovidAlarm bij zich draagt. Dankzij een speciale draadloze technologie (Ultra Wideband) is het alarm accuraat en superieur aan BlueTooth. Terwijl Bluetooth tot op twee tot drie meter nauwkeurig is, is CovidAlarm dat tot op tien centimeter. Dat maakt de afstandsmeter uniek.

Snel inzetbaar

De meter werkt zo’n twaalf tot zestien uur op een batterij en is binnen drie uur weer volledig opgeladen. Omdat het CovidAlarm geen verbinding maakt met persoonlijke apparaten of logbestanden opslaat, raakt het de privacy van de drager niet. Het apparaat werkt direct “out of the box”, het hoeft niet te worden geïnstalleerd.

Met het CovidAlarm zorgen werkgevers voor een veilige (werk)omgeving en maken zij aantoonbaar dat zij noodzakelijke coronamaatregelen treffen.

Apparaten koppelen

Consumenten kunnen CovidAlarm ook gebruiken. Zij kunnen hun apparaten “pairen”, zodat het alarm weet welke apparaten bij elkaar horen in één huishouden. Ze gaan niet onderling af – ideaal in bijvoorbeeld een museum of pretpark.

CovidAlarm is verkrijgbaar via de eigen website en geselecteerde resellers.

CovidAlarm

CovidAlarm logoVelp

Facebook LinkedIn 

Website

CovidAlarm afstandsmeter

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact