Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Convious (Kwyck BV), 14e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Online verkoop verhogen door het gebruik van kunstmatige intelligentie

Convious is een innovatieve toetreder in de wereld van online verkoop. De software van Convious laat de koper van onder andere tickets invloed uitoefenen op de prijs van het kaartje. Convious maakt gebruik van slimme algoritmen en marketingtechnieken zodat de klant een betere aankoop ervaring heeft en de verkoop stijgt.

Zelf prijs bepalen

De techniek van Convious is een whitelabel software oplossing. Opvallend is dus de innovatieve manier waarmee de software de prijs bepaalt. Met ‘dynamic pricing 2.0’ kunnen kopers zelf de prijs noemen die zij bereid zijn te betalen. Door middel van het meten en analyseren van de geplaatste biedingen, de drukte in het pretpark, het weer, de gemiddelde prijzen die de aanbieder wil behalen beslist het algoritme of de bieding wordt geaccepteerd. Dit op een discrete én unieke manier.

Met 5 minuten geïnstalleerd

Zoals het een innovatie op het gebied van online marketing betaamt, is de totale klantbenadering van Convious ook gedigitaliseerd. Klanten van Convious hebben binnen 5 minuten hun online verkoop op een andere manier ingericht. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en daarmee voor een brede groep klanten een handige oplossing om online verkoop te verbeteren. Eventuele tussenhandelaren hoeven er niet meer aan te pas te komen.

Een partner zoals Sealife, het mooiste aquarium van Nederland, laat haar bezoekers al gebruik maken van dit systeem. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de eerste internationale samenwerkingspartners zich al hebben gemeld.

Convious (Kwyck BV)

Logo Convious Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact