Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

ConstruSteel BV, 25e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

ERP MRP software - Software die met alle systemen 'praat'

ConstruSteel ERP MRP software  is het enige totaalsysteem waarbij de technische en financiële integratie in het gehele bedrijfsbeheersysteem volledig is doorgevoerd. Dankzij afzonderlijke bouwstenen kan de software optimaal afgestemd worden op de klanten. Een losse bouwsteen kan als standalone pakket functioneren, maar bij een combinatie van modules wordt informatie automatisch hergebruikt. Door deze flexibele modulaire opzet past het systeem zowel bij het MKB als bij grote bedrijven.

Integreren bedrijfsbeheersysteem

Het is het enige totaalsysteem waarbij de technische en financiële integratie in het gehele bedrijfsbeheersysteem volledig is doorgevoerd. Door de combinatie van BIM / CAD-systemen, CAD/CAM-koppelingen met machines en financiële project-, uren en bedrijfsadministratie zijn alle bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Het systeem is zowel als cliënt/server-systeem als in de Cloud verkrijgbaar via een netwerk van resellers /dealers / agenten.

Kostenverlagend

De impact is enorm. Er kan veel efficiënter gewerkt worden en dat verlaagt het energieverbruik (verlichting, verwarming, machines, etc.). Door duidelijke userinterfaces met de gewenste overzichten op het scherm is er minder papierverbruik. Ook werken op afstand is geen enkel probleem en draagt positief bij door minder reiskosten en minder vervuiling. Door materiaal-optimalisatie worden zowel insteltijden van machines als het materiaalverbruik geminimaliseerd. Dit scheelt overbodige productie-uren plus grondstoffen. De flexibiliteit van de onderneming neemt enorm toe omdat met een relatief compacte groep zowel de dalen als pieken worden opgevangen.

ConstruSteel BV

Den  Ham / Twenterand

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Construsteel

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact