Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Composite Mobility BV, 67e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Een bus voor flexibel (rolstoel)transport

De CM Mission is een bus die in de publieke transportsector op veel flexibele manieren ingezet kan worden. De bus heeft capaciteit voor 16 passagiers die gemakkelijk kunnen in- en uitstappen door de lage vloer. Deze lage vloer wordt gerealiseerd door het te laten vervallen van de originele chassis balken en deze te vervangen voor een monocoque composiet carrosserie. De volledige lage vloer van de bus maakt hem zeer geschikt voor rolstoeltransport.

Vrij van emissie, geluid en trillingen

De elektrische bus gebouwd in samenwerking met Emoss is vrij van emissie, geluid en trillingen. Vrij van emissienormen, stijgende diesel- en onderhoudskosten geven de elektrische bussen van Composite Mobility elke vervoerder de maximale vrijheid in de binnenstad én daarbuiten.

Composiet structuur

Een belangrijk kenmerk van de elektrische CM Mission is de composiet structuur waar deze bus op is gebaseerd. Dit materiaal is niet alleen lichter dan metalen varianten, maar is tevens sterker, makkelijk te repareren en vrij van corrosie. Door de combinatie van composiet met elektrische aandrijving is deze bus licht, compact, stil, zuinig, ergonomisch, maar bovenal ontzettend duurzaam.

Composite Mobility BV

Wanroij

Website

Composite Mobility Bus

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact