Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Communited v.o.f., 90e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Afspraak is echt afspraak

Timeblockr is een geavanceerd online afspraak- en reserveringssysteem, ontwikkeld door Communited. Met dit systeem kunnen consumenten heel gemakkelijk online een afspraak maken - 24/7, via computer of mobiele telefoon. Bijvoorbeeld voor het wisselen van een band, het verlengen van een paspoort of een hypotheekberekening. Het grote voordeel is dat een organisatie precies weet wie, wanneer, voor wat komt. Zo kan ze efficiënt capaciteit en kennis inzetten, wat leidt tot kostenbesparing en tevreden klanten door korte wachtrijen.

Afspraak centraal

Communited stelt de afspraak centraal. Dit vanwege de veranderende wensen van de consument en de mogelijkheden op internet. Hierdoor krijgt een afspraak net zoveel betekenis als een bestelling bij een online webshop. Sterker nog: zonder afspraken kan het bestaansrecht van een organisatie onder druk komen te staan.

Omzetstijgingen door afspraken op maat

Timeblockr laat sectoren anders nadenken over hun dienstverlening door klanten naar zich toe te halen met een online 'afspraak op maat', ze in de watten leggen, aan zich te binden en uiteindelijke structurele omzetstijgingen tegemoet te zien tegen lagere kosten. Door zich te specialiseren op het fenomeen 'afspraak' en zich te verdiepen in een aantal markten, is voor Communited veel diepgaande kennis ontstaan om creatief te zijn en voorop te lopen in de markt.

Communited v.o.f.

Oud-Beijerland

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact