Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Coblue Cybersecurity BV, 48e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Doorgrond het cybersecurity-beleid van je organisatie met Coable

Coable is een cybersecurity-benchmarkplatform. Organisaties kunnen via het platform hun cybersecurity-beleid evalueren  aan de hand van internationaal erkende cybersecurity normen (zoals ISO 27002).  En ze kunnen hun beleid anoniem vergelijken met vergelijkbare organisaties in de branche. Waar zitten de zwakke plekken van de informatiebeveiliging binnen een organisatie? Ook helpt Coable de cybersecurity van (groepen) organisaties te verbeteren. Dit doet Coable door het faciliteren van kennisuitwisseling tussen bedrijven op het gebied van cybersecuritynormen en de implementatie van deze normen.

Automatisch en geanonimiseerd

Alle data in Coable worden automatisch en geanonimiseerd verwerkt. Bedrijven kunnen zo gevoelige bedrijfsinformatie met elkaar delen, zonder dat hiervoor derden nodig zijn.
Coable biedt ook de mogelijkheid om benchmark rondes te starten, e-mailherinneringen te versturen en vragen te delegeren naar collega's.

Coable is vanuit een cybersecurity oogpunt gestart en maakt gebruik van cryptografische standaarden. In-house zijn daar primitieven aan toegevoegd om specifieke cybersecurity-aanvallen tegen te gaan.

Coblue Cybersecurity BV

Hengelo (ov)

 Twitter 

Website

Lees meer:

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact