Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Co-Pay BV, 30e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Co-Paybouw: boter bij de vis!

Een betaalservice voor de bouw zodat geld sneller binnen komt en investeringen weer mogelijk worden. Dat is in het kort Co-Paybouw. Met het innovatieve betalingsregime voor grote bouwprojecten zorgt Co-Pay BV voor ‘boter bij de vis’ zodat de liquiditeit van het MKB toeneemt. Co-Paybouw zorgt ervoor dat iedereen binnen vijf dagen wordt betaald. Met deze vernieuwende financiële dienstverlening bestormt het jonge bedrijf uit Amsersfoort de markt. De goed gevulde orderportefeuille laat zien dat zij hier goed in slagen.

Notaris

Co-Paybouw is specifiek voor de bouw ontwikkeld maar is ook geschikt voor vele andere branches waar sprake is van een keten van contractpartners. Met Co-Paybouw loopt de geldstroom niet meer via de rekening van de aannemer, maar via een derdenrekening van de notaris. Co-Pay zorgt ervoor dat de leveranciers en onderaannemers direct worden betaald vanaf deze derdengeldenrekening en niet meer via de hoofdaannemer. Door middel van pandrechten is het geld beschermd en zorgt Co-Pay ervoor dat de gelden alleen maar gebruikt kunnen worden voor het project waar het voor bedoeld is. Kortom, een uiterst transparant betalingssysteem dat begint met een betaalovereenkomst in de vorm van een notariële akte.

Zekerheid

Zowel opdrachtgevers, hoofdaannemers, onderaannemers als leveranciers worden met Co-Paybouw ontzorgd en lopen geen risico als één van de partners in de keten failliet gaat. Deze zekerheid is zeer welkom in de bouwwereld markt die vooral de laatste jaren wordt getergd door onzekerheid. Door gebruik te maken van Co-Paybouw besparen bouwbedrijven in hun kosten en zijn er geen bankgaranties en kredietverzekeringen meer nodig.

Co-Pay BV

Logo Co-Pay Amersfoort

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Schematische weergave van de werking van Co-Pay

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact