Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

CloudCuddle, 29e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Veilig slapen voor ieder kind

Gezinnen met een gehandicapt kind kunnen vaak niet ergens anders overnachten, laat staan op vakantie gaan. Deze kinderen hebben vaak minder controle over hun spieren en vallen vaak uit bed. Thuis hebben ze een veilige slaapplek, bijvoorbeeld een bedbox, maar buitenshuis is dat vaak niet te regelen. Totdat CloudCuddle in 2017 het gelijknamige product ontwikkelde: een opblaasbare, compacte bedtent die een standaard eenpersoonsbed omtovert tot een veilige slaapplek.

Vrijheid

De CloudCuddle geeft zorggezinnen een belangrijk stuk vrijheid terug. Alleen al in Nederland heb je circa 120.000 van dit type gezinnen. Zo kunnen ook zij een keer een weekend of langer weg. De CloudCuddle is eenvoudig op te vouwen, weegt slechts 4 kilogram en past in een weekendtas. Op locatie staat de bedtent binnen 5 minuten en kan ook gebruikt worden met een matras op de grond.

CloudCuddle Senior

Het jonge bedrijf viel al regelmatig in de prijzen met de CloudCuddle. In 2016 wonnen ze de ASN Bank Wereldprijs. En in 2017 won Lotte Leufkens, de bedenker van het draagbare bed, de TedX Women Startup Award. De onderneming richt zich nu ook op kwetsbare ouderen met de CloudCuddle Senior en hoopt deze in 2020 op de markt te brengen. Zo werkt CloudCuddle hard aan haar doel: alle gehandicapten en ouderen over de gehele wereld de vrijheid geven om overal een veilige slaapomgeving te hebben.

CloudCuddle

Logo CloudCuddleDelft

Facebook Twitter LinkedIn

Website

CloudCuddle bedtent

Lotte Leufkens

Lotte Leufkens

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact