Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Catawiki, 32e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Vanuit je luie stoel meebieden tijdens de online veiling

Vanuit je luie stoel op objecten bieden die tot voor kort alleen in veilinghuizen werden aangeboden. Dat kan via de website Catawiki, het snelst groeiende online veilinghuis in Europa. Verschillende veilinghuizen aflopen hoeft niet meer, Catawiki brengt de veiling bij de mensen thuis.

Veilingmeesters

Catawiki is ook het  enige online veilinghuis waarbij de veilingen onder toezicht staan van fysieke veilingmeesters. Alle veilingmeesters zijn expert op een verzamelgebied. Zij controleren de aangeboden items en treden op als er onenigheid is tussen aanbieder en koper. Van dit unieke concept maakt een groot internationaal publiek gebruik. Catawiki organiseert wekelijks bijna 40 veilingen met bijzondere objecten. Vrijdag om 12.00 uur veilingen van onder andere kunst, antiek, munten, postzegels, strips, boeken platen en sieraden.

Grootste online catalogus ter wereld

Naast de online veilingen kunnen verzamelaars op Catawiki hun verzameling gratis bijhouden in de grootste online catalogus ter wereld en is er een online community waar verzamelaars ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

Catawiki

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Catawiki illustratie

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact