Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bynder BV, 57e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Controle over je digitale media met Digital Asset Management (DAM)

Bynder biedt gebruiksvriendelijke maar krachtige brand management software, ontworpen om het bouwen en managen van een merk zo efficiënt mogelijk te maken. Deze software helpt marketingteams bij het opzetten van en samenwerken aan campagnes, die vervolgens direct online gepubliceerd kunnen worden. Bynder is wereldwijd toegankelijk, waardoor teams altijd en overal campagnes kunnen bewerken en goedkeuren via de Workflow module. De software is beschikbaar in 14 talen, waaronder Arabisch, en wordt in meer dan 50 landen gebruikt.

Ideale tool

De Digital Asset Management (DAM) module van Bynder is de ideale tool om alle digitale media te centraliseren, organiseren en delen. Eindeloze review- en goedkeuringsrondes zijn niet langer noodzakelijk, waardoor het maken van nieuwe visitekaartjes, nieuwsbrieven, advertenties en banners nu binnen een paar seconden is gebeurd. Andere functionaliteiten van de software zijn een projectbudget management, ROI-analyse van campagnes en een content hub waar marketeers merk gerelateerde content kunnen creëren en publiceren.

Duurzame groei

Bynder maakt directe online publicatie op onder meer social media en websites mogelijk. Door de gebruiksvriendelijkheid van de software onderscheidt Bynder zich van concurrenten. Bynder, winnaar van Deloitte’s Fast 50 Rising Star award in 2015, is in 2010 opgericht en heeft nu kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Londen, Barcelona en Boston. Het bedrijf beoogt een duurzame groei om het bestaan van het bedrijf in de toekomst te kunnen garanderen en heeft inmiddels 200 medewerkers en ruim 350 klanten in meer dan 50 landen.

Bynder BV

Logo Bynder Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Overzichtsscherm Bynder

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact