Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

BrainCreators BV, 20e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Kunstmatige Intelligentie voor iedereen

Kunstmatige Intelligentie, of Artificial Intelligence (AI), is the next big thing. En veel organisaties en bedrijven willen hiermee aan de slag. Maar hoe? Echte op AI gebaseerde toepassingen blijven nog uit. Oplossingen die breed inzetbaar zijn voor veel bedrijven bestaan nauwelijks. Totdat BrainCreators uit Amsterdam hun platform BrainMatter ontwikkelde. BrainMatter maakt brede inzet van AI-technologie mogelijk voor elke organisatie.

Voor alle sectoren

BrainCreators bestaat sinds 2016 en groeit snel. De drie oprichters en de circa 25 medewerkers zijn allen expert op het gebied van kunstmatige intelligentie en software ontwikkeling. Het bedrijf levert praktische AI-oplossingen. Automatische interpretatie van tekst, beeld, geluid en sensordata staat hierbij centraal. Hun AI-oplossingen vinden hun weg in alle sectoren. Zoals de medische wereld. Bijvoorbeeld de snelle en nauwkeurige analyse van CT-scandata van hersenen. Dit ondersteunt artsen bij het maken van betere beslissingen over de behandeling van beroertes.

AI-oplossingen voor elke organisatie

Met BrainMatter is er nu een platform voor het snel en schaalbaar uitrollen van AI-oplossingen voor iedereen. Het biedt kant-en-klare oplossingen voor sectoren als industrie, logistiek en retail. Maar het is ook mogelijk om er snel je eigen maatwerk oplossingen mee te maken. Kunstmatige intelligentie werkt alleen als de AI-modellen getraind worden met optimale datasets. Normaal is dit een arbeidsintensief en duur proces. BrainMatter ondersteunt je hierbij en daarmee is kunstmatige intelligentie nu binnen handbereik van elke organisatie.

BrainCreators BV

Logo BrainCreatorsAmsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Gestileerde weergave van AI

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact