Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bizboard, 45e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Digitale versnellingsbak

Je hoeft geen techneut te zijn om een app te bouwen als je Arva gebruikt! Arva is een responsive animation platform om mobiele applicaties mee te bouwen. De apps die je met Arva maakt, voldoen aan alle moderne vereisten en gemakken. Arva is een product van Bizboard uit Amsterdam. Oorspronkelijk zelf een app developer, maar tegenwoordig steeds meer een ‘digital agency’. Van puur programmeren richt Bizboard zich steeds op digitale versnelling bij hun klanten.

Hulpmiddel

Bizboard slaat een brug tussen het ontwerpen en programmeren van applicaties. Dit verhoogt de ontwikkelsnelheid van nieuwe apps. Dat is essentieel in de huidige digitale wereld. Daarvoor hebben zij Arva ontwikkeld. Een digitale versnellingsbak voor Bizboard en haar klanten. Het platform is een eenvoudig, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk hulpmiddel om apps mee te bouwen. Het is als het ware een digitale knutseldoos met standaard elementen.

Doelgroepen

Bizboard richt haar activiteiten op drie doelgroepen: startups, SMB’s en grote bedrijven. Daarbij hanteren ze een vergelijkbare aanpak met een andere focus. Bij starters focussen zij op het uitstippelen van de strategie en bij MKB’ers op het implementeren van de strategie. Bij grote bedrijven zetten zij in op stapsgewijze digitale versnelling.

Bizboard

Logo Bizboard Amsterdam

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact