Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Biddle BV, 84e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Energiezuinig luchtgordijn

Een open deur maakt dat mensen zich welkom voelen in een winkel, kantoor of ander (bedrijfs)pand. Met het SensAir luchtgordijn boven de deuropening wordt op een uiterst intelligente wijze een scheiding tussen het binnen- en buitenklimaat gerealiseerd. De SensAir is een product van het Friese bedrijf Biddle. Biddle is gespecialiseerd in innovatieve klimaatoplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling en klimaatscheiding.

Intelligent

De SensAir is een geavanceerd luchtgordijn dat het binnenklimaat op peil houdt door een optimale klimaatscheiding te creëren. Het toestel combineert vier technologieën die de afgelopen jaren door Biddle zijn ontwikkeld. De nieuwste uitvinding is de i-sense infrarood technologie. Sensoren scannen de omgeving rondom de deuropening en verzamelen zo de binnen- en buitentemperatuur. De CHIPS-technologie vertaalt deze gegevens in de juiste instellingen van het luchtgordijn. Tenslotte zorgen de Controlled Air Strength en de gelijkrichtertechnologie ervoor dat de perfecte klimaatscheiding ontstaat. Hierdoor is de SensAir continu goed ingesteld zodat de temperatuur in de ruimte altijd op het gewenste comfortniveau blijft. Bovendien zijn de energiebesparingen maximaal.

Duurzame oplossing

Door de energiebesparende werking van de SensAir levert het luchtgordijn een duurzame oplossing voor bestaand vastgoed. Uiteraard wordt het luchtgordijn ook in nieuwe gebouwen toegepast. Na realisatie van het project kan monitoring op afstand plaatsvinden om zo de optimale resultaten te garanderen. 

Biddle BV

Logo Biddle BV Kootstertille

Facebook Twitter LinkedIn

Website

SensAir boven deur in winkel

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact