Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bever Innovations BV, 93e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Tanken onder intelligente luifelverlichting

Als producent van intelligente LED oplossingen met een 100% focus op de benzine retailindustrie, is Bever Innovations marktleider op het gebied van LED verlichtingsproducten voor tankstations. Bever verkoopt haar LED producten aan tankstationseigenaren en oliemaatschappijen in 54 landen.

Maatschappelijke betrokkenheid

De productie en assemblage vindt plaatst bij twee sociale werkplaatsen in Zeeland. Naast de 40 werknemers te Zierikzee, zijn er bij de werkbedrijven in totaal 200 mensen dagelijks aan het werk om de producten te vervaardigen. Naast productie zorgt Bever Innovations ook voor de installatie en service van de armaturen in de BeNeLux.

Intelligente producten - energie besparing

Bever’s Luci Series luifellamp is de meest energiezuinige manier om een tankstation te verlichten. Het heldere witte licht biedt een visueel uitnodigende en veilige omgeving voor klanten. De intelligente LED armaturen wisselen vloeiend van vol vermogen naar gedimd vermogen, wanneer er geen beweging wordt waargenomen. Dit zorgt voor een energiekostenbesparing van wel 90%. De Luci Series gaat meer dan 20 jaar mee, gebaseerd op gebruik van 12 uur per dag of nacht, 365 dagen per jaar.

Big Data

Bever Innovations is de eerste leverancier in de benzineretailmarkt die een draadloos opererend netwerk heeft ontwikkeld; EOS connected. Deze draadloze, op afstand bestuurbare applicatie, beheert en monitort het volledige verlichtingsnetwerk van een tankstation. Daarbij wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde software en een app. Met deze innovatie kunnen armaturen onderling met elkaar communiceren, wat voor tankstations diverse voordelen biedt. EOS is er vooral gericht op het vinden van patronen en verbanden in de grote hoeveelheden data van een tankstation. Dit stelt eigenaren in staat om vooraf al inzicht te krijgen in bijvoorbeeld onderhoud (van hun LED armaturen) en daar veel gerichter op te plannen. Tankstations zijn hierdoor in staat om hun prestaties en service aan de klant sterk te verbeteren en kosten te besparen.

Bever Innovations BV

Logo Bever Innovations Zierikzee

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Weergave netwerkverbindingen van tankstation

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact