Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Better Places BV, 24e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Toerisme met betekenis

Better Places brengt reizigers die graag buiten de gebaande paden reizen rechtstreeks in contact met lokale reisexperts in Azië, Afrika en Latijns Amerika. Dat doen zij via het ‘Connect with locals’ principe. Er is direct contact tussen de reiziger en een lokale expert. De klant stelt samen met de lokale expert zijn ideale reis samen. Wie kent de bestemming immers beter dan degene die in het gebied zelf woont? De experts laten de reiziger kennismaken met de lokale bevolking, authentieke hotels, bijzondere trektochten en gezellige restaurants met lokale gerechten.

Authentiek

Op deze manier maken de reizigers gemakkelijk contact met de lokale bevolking en komt er meer geld op de bestemming terecht met alle ontwikkelingskansen van dien. De lokale professionals krijgen via deze manier van werken de kans om te groeien, hun kennis te delen en de reiziger de authentieke ervaring te geven die zij wensen. Better Places biedt de klant de gebruikelijke garanties door middel van SGR/ANVR en betaling via een Nederlandse bankrekening.

Duurzaam

Better Places is een Social Enterprise. Zij geloven in een wereld waar plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door trotse lokale ondernemers. Better Places doet zaken met lokale partners die op een duurzame manier werken.

Better Places BV

Logo Better Places Leiden

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Locals samen met toerist

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact