Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Being Served BV, 70e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

sCoolTool, de digitale schoolplanner

"We want to prepare children for tomorrow's world with today's tools while focusing on developing their own talents". Tik-tik sCoolTool is het nieuwe inspirerende digitale platform voor leerlingen, leerkrachten en ouders in het basisonderwijs. Het sluit aan op de persoonlijke ontwikkeling en talenten van het kind.

Intelligente interactieve schoolagenda

Tik-tik sCoolTool is een intelligente interactieve schoolagenda, het registreert automatisch de aanwezigheid van de leerling en toont het rooster met activiteiten waaruit hij kan kiezen. Leerlingen beheren hun profiel, delen informatie, maken zelf activiteiten aan waarvoor ze anderen uitnodigen. In het digitale archief bewaren zij eigen- en groepsprojecten met foto's, films, presentaties en screenshots.

Voortgang en activiteiten in beeld

Met de leerkrachtapp beheren leraren de gegevens en voortgang van alle leerlingen, hun activiteiten en projecten. De ouderapp informeert ouders over de activiteiten en ontwikkeling van hun kind. Zij vullen samen met hun kind het rooster in en zien met welke activiteit hun kind momenteel bezig is. Het portfolio van hun kind is inzichtelijk en ouders kunnen zelf een activiteit starten. Vakanties of ziekte kunnen ze zelf doorgeven.

Vernieuwend platform voor primair onderwijs

Tik-tik sCoolTool faciliteert bestaande en nieuwe onderwijsmethodes zoals de Steve JobsSchool, Brede school en Sterrenschool. Tik-tik ScoolTool is een vernieuwend platform voor het primair onderwijs. Het platform stimuleert en faciliteert de (onderlinge) communicatie tussen leerlingen, ouders en leerkrachten. Het schept de randvoorwaarden zoals gesteld door onderwijsmethode, leerkracht en de ontwikkeling en inzet van de talenten van de leerling.

Being Served BV

Amsterdam

Website

Toepassing zichtbaar op tablets

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact