Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Bambook, 34e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Naar een papierloos kantoor

Bambook uit Ede heeft onlangs een nieuw product gelanceerd: de Bambook Stick-On. Met deze uitwisbare, oprolbare whiteboard vellen helpen ze bedrijven om richting het papierloze kantoor te gaan. Wat de vinding uniek maakt is dat de vellen steeds weer kunnen worden hergebruikt. De magnetische vellen kunnen op ramen of deuren geplakt worden zonder residu achter te laten. Het offline product heeft een online koppeling: met de bijbehorende app sla je alle aantekeningen op.

Duurzaamheid

Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. “Wakker worden in een wereld zonder verspilling”. Dat is de visie van dit bedrijf. Nu richt het jonge bedrijf zich vooral op de papierverspilling. De Sick-On is het nieuwste product.  Steeds meer gaat digitaal. Tegelijkertijd willen we graag blijven schrijven. Denk aan het papier op je bureau of prullenbakken vol Post-Its.  De uitwisbare vellen zijn een duurzaam alternatief.

Sociaal ondernemen

Bij Bambook draait het om meer dan alleen winst maken. Als sociaal ondernemen proberen ze het juiste te doen voor mens, milieu en maatschappij. De producten worden zoveel mogelijk in Nederland gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt per verkocht item een boom gepland.

Op de kaart gezet

"Voor ons een onwijs gaaf evenement, wat ons als bedrijf mooi op de kaart gezet heeft."

Richard, Bambook

Bambook

Logo BambookEde

Facebook LinkedIn

Website

Bambook Stick-On oprolbare whiteboard vellen

De Bambook Stick-On wordt op een pilaar geplaatst

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact